Код на продукта: 067
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Моят 1-ви РОЖДЕН ДЕН"​ за момиче

Количество:


4.5 54

С наближаването на първия рожден ден на най-новия член от семейството, започва трескава подготовка на празника. Вълнението и щастието са огромни. Ние ви даваме една чудесна идея за подарък на малкото момиченце, а именно това бебешко боди.

Едновременно практично и оригинално, то ще запечата трайно отбелязването на празничния ден. Без никакво колебание, можете да поднесете бодито за бебе на семейството. Те със сигурност ще оценят високо вниманието и жеста към малкото им съкровище.

Може ли да се персонализира името на бебешкото боди?

Точно това е идеята на нашето предложение. Посочете ни конкретно името на малкото момиченце и ние ще го щамповаме върху бодито. Ще получите напълно уникален подарък за първата годинка на детето.

Бебешкото боди е изработено то 100% памук и няма да предизвика раздразнение върху нежната и деликатна детска кожа. Гарантираме ви, че цвета на щампата ще се запази ярка дори и след многократно изпиране, при спазване на инструкциите за пране. Според сезона, в който се пада празника, можете да изберете и с какво ръкавче да е бодито – късо или дълго.

И за финал сме запазили нашия комплимент към вас за доверието, което имате на артикулите ни. Бодито за момиченце ще пристигне във вид напълно готов за поднасяне. Опаковаме го в красива подаръчна опаковка и прибавяме към него свитъче с послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук