Код на продукта: Н002
Наличност: В наличност
31.95лв.

Количество:


4.9 14

Ако обичате да обзавеждате жилището си с оригинални вещи и да прилагате нестандартни решения, може би вече сте забелязали, че в асортимента на Смешки на Дрешки има доста оригинални предложения и наистина много от тях биха били подходящи за задоволяването на ексцентричния ви вкус.

Сред най-интересните предложения се очертават калъфките за възглавници за влюбени със замечтано облаче. Те изглеждат доста интересно и несъмнено ще повдигнат духа на вашата скъпа половинка.

Как изглеждат калъфките?

Две на брой, калъфките са наистина доста интересни. Те са снежно бели, но на семплия бял фон ще видите едно много интересно изрисувано облаче, върху което единият от партньорите да постави главата си по време на сън. Интересното обаче е след това.

На съседната възглавница са изрисувани като в комикс или в анимационен филм малки замечтани облачета, които сочат към другата възглавница. Така се създава оптическото впечатление, че докато спи единият от партньорите мечтае за другия от двойката.

Комбинацията от бяло и черно позволява цветовете да се съчетаят с абсолютно всякакви нестандартни решения, без това да създава каквито и да било неудобства.

Качеството преди всичко

Калъфките от комплекта са изработени от материя с наистина много високо качество, което позволява те да се поддържат много лесно. Това включва пране с вода с различна температура и неподатливост на повреди в резултат от ползването на различни перилни препарати.

След всяко изпиране калъфката ще запазва високото качество на своите цветове и на цветната си щампа, с което именно калъфката привлича вниманието на по-нестандартно мислещите.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук