Код на продукта: Н012
Наличност: В наличност
18.95лв.

Варианти за Калъфка с коледни рога, украса и име

Количество:


4.4 11

С наближаването на коледните празници в съзнанието на хората изплува нещо много важно, а именно избора на подходящ подарък. Всеки се стреми към това да зарадва любимия си човек с нещо, което бива изработено специално за него или пък по някакъв начин символизира любовта и уважението, които изпитваме към хората, близки до нашето сърце.

Ние от Смешки на дрешки ви предлагам,е един наистина оригинален и атрактивен подарък, а именно калъфка с коледни рога, украса и име. Ако сте в търсене на подходящата изненада, а все още не сте я били открили, то смятаме, че това текстилно произведение на изкуството би могло да се превърне в страхотен и неповторим подарък.

Калъфка с коледни рога, украса и име – перфектният подарък за Коледа

Калъфката е с универсални размери и това означава, че лесно в нея може да бъде поставена всяка пухкава и любима възглавница, върху която спите. Коледната украса, която ние сме щамповали върху белия плат е същинска препратка към едни от най-обичаните дни от годината. В допълнение ще добавим името на вашия любим човек, така че той наистина да се почувства специален.

Можете да поставите тази мека и приятна на допир калъфка с коледни рога, украса и име в красива опаковка и към нея да прибавите панделка. Нима това не е един страхотен жест, който няма как да остане неоценен?!!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук