Код на продукта: Н005
Наличност: В наличност
31.95лв.

Количество:


4.5 32

Свети Валентин калъфки за възглавници

Ако искате да създадете една идея повече романтика в спалнята, тогава непременно трябва да разгледате предложенията, които можем да ви направим сред артикулите на Смешки на Дрешки.

Това, на което искаме да ви обърнем внимание е специален комплект калъфки за възглавници за влюбени, който е чудесен избор за деня на Свети Валентин. Калъфките могат да се използват както като подарък по този повод, така и като един малък романтичен жест по всяко врем от годината.

Калъфките са бели на цвят и класически по големина, така че да могат да се ползват без никаква допълнителна корекция върху всяка обикновена възглавница, която можете да купите във всеки един специализиран магазин.

Щампите в черно и червено са много елегантни, което от една страна ги прави шик, а от друга страна ги прави ненатрапчиви, така че да не ви притесняват. Все пак твърде натрапчивите неща изтощават и изморяват, а не това е нашата цел.

Щампата

Щампата за влюбени представлява две различни картинки, като едната е поставена на неговата калъфка от комплекта, а другата е поставена на нейната. На едната калъфка с черен цвят са изрисувани момче и момиче стоящи на една пейка в парка, като двойката е прегърната, а на облегалката на пейката е завързан балон с формата на сърце и в червен цвят.

Качество и издръжливост

Щампата на калъфките е изключително издръжлива на редовно пране. Тя няма да се изтърка дори и след като е преминала през пералнята много пъти. Подобно нещо може да се каже и за плата, който ще запази своята мекота е нежност дори и след като е пран десетки пъти в автоматична пералня и с най-различни прахове за пране.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук