Код на продукта: Н001
Наличност: В наличност
31.95лв.

Количество:


4.5 30

Ако търсите нещо наистина забавно и интересно, с което да изненадате любимия човек с повод или без повод, ние от Смешки на Дрешки имаме едно изключително примамливо предложение за вас.

Става дума за луксозен комплект от две калъфки за възглавници, които са специално създадени за влюбени двойки. Те съчетават оригинален дизайн и високо качество, които се виждат още от пръв поглед.

Какво представляват калъфките?

Калъфките за влюбени са бели на цвят. На лицевата им страна е изобразено съответно момче или момиче, които влюбено летят във въздуха, а над тях се издига облак от червени сърчица. Те контрастират на нарисуваното в черен цвят човече и на фона на снежно белия текстил на калъфката.

Стандартните размери на калъфката не позволяват изненади при опитите да поставите в тях възглавница. Освен всичко останало, калъфките са много младежки и свежи като дизайн, което повдига духа и настроението.

Поддържат се лесно

Калъфките за влюбени се поддържат изключително лесно, защото са изработени от висококачествени материали. Това гарантира не само, че ще можете да я ползвате с удоволствие, но и няма да ви притеснява, че в даден момент ще трябва да я сложите в пералнята. Дори и след многократно изпиране, вашата калъфка за влюбени ще изглежда все така запазена и в добро състояние. Цветовете няма да се загубят благодарение на качеството на щампите, които са толкова характерни за нас. Прането се осъществява в нормална перална машина, като обикновено по текстила не остава дори и следа от ползване.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук