Код на продукта: Н003
Наличност: В наличност
31.95лв.

Количество:


4.6 29

Тръпката в отношенията между партньорите трябва да се запази през годините за да не охладнеят чувствата на двамата. Като един от най-добрите начини е да се правят шегаджийски подаръци и закачки, както с повод, така и когато такъв не е наличен. Сред най-верните ви партньори в една подобна задача може да бъдем ние от Смешки на Дрешки.

Калъфки за влюбени

Сред най-интересните ни предложения са калъфките за влюбени, които са специални създадени за да послужат за подарък за посрещането на Свети Валентин. Калъфките са бели на цвят и на лицевата им страна с големи черни букви е изписано King (крал) и Queen (кралица).

Непосредствено до надписа, който е красиво изписан с ръкописен шрифт е изобразена също с черен цвят голяма и величествена корона. Калъфките се изработват единствено в черно и бяло, което позволява да се съчетават с най-различни цветове на завивките и да подхождат на всеки дизайн.

Качество от най-висок клас

Качествената изработка на този комплект калъфки се вижда още на пръв поглед. Високият клас на текстила трудно би останал незабелязан, особено след като изкарате калъфката от пералнята. Тогава сами ще се уверите, че материята е качествена по това, че калъфката ще остава все така мека и приятна на допир пране след пране. Разлика няма да се появи, без значение от това какъв перилен препарат сте използвали или пък с каква температура е била изпрана калъфката.

Устойчивост на цвета

Щампата се изработва с много високо качество, което позволява тя да остане непроменена пране след пране. В края на краища, ден след ден, тя ще запази цвета и свежестта си.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук