Код на продукта: Н013
Наличност: В наличност
18.95лв.

Варианти за Калъфка с коледни рога, украса, панделка и име

Количество:


4.4 6

Понякога изборът на коледни подаръци се оказва задача с повишена трудност и хората изпадат в паника, заради това, че опитите им да се сдобият с нещо наистина оригинално, остават напразни. Ние от Смешки на дрешки вече години наред работим в посока на създаване на същински шедьоври, с които да стопляме сърцата дори на най-безчувствените дами и господа. В този ред на мисли ви представяме едно уникално и неповторимо бижу, което ние наричаме Калъфка с коледни рога, украса, панделка и име.

Защо да си закупите тази калъфка с коледни рога, украса, панделка и име?

Смятаме, че дизайнът на калъфката е първото нещо, което няма как да остане незабелязано от всеки от нас. Ярките коледни цветове така закачливо намигат от белия памучен плат. Всеки един мотив е внимателно и премерено подбран, така че крайният резултат да се превърне във феерия от цветове и форми.

Калъфката е в състояние да ви осигури пухкави и приятни сънища, дори и само по време на Коледните празници, тъй като бива изработена от висококачествен памучен плат. Ние от Смешки на дрешки ви гарантираме, че този модел позволява да бъде третиран в пералня машина. Можете да използвате редица перилни средства и видът на калъфката да се запази такъв, какъвто е бил в деня на получаването й.

Ако искате подаръкът ви наистина да бъде запомнящ се и уникален, то ние ви предлагаме да изпишем името на любимия ви човек и да стоплим сърцето му в едни от най-студените зимни дни. Покупката на Калъфка с коледни рога, украса, панделка и име е прекрасен начин да кажете „Обичам те”!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук