Код на продукта: Н004
Наличност: В наличност
31.95лв.

Количество:


4.5 44

Изключително елегантни и стилни, калъфките за възглавници с надпис за влюбени е сред най-търсените артикули на Смешки на Дрешки. Комплектът е един прекрасен подарък, с който ще зарадвате и себе си, и вашия любим човек, а да не говорим за това колко по елегантна ще изглежда вашата прекрасна спалня.

Какво представляват калъфките?

Калъфките от комплекта са две на брой и са бели на цвят. Върху тях е поставена щампа в черен и червен цвят, която е закачлива и едновременно с това много елегантна. Тя изобразява момче и момиче, които се возят в кошницата на балон, а във въздуха ги носи един алено червен балон.

На щампата има и текст, който гласи “Обичам те…” на едната възглавница от комплекта и “...за винаги!”. Двете щампи се допълват една друга и би било добре ако човек постави по правилния начин една на друга.

Качество и комфорт

Високото качество в изработката се вижда по най-различни начини. От една страна, качественият плат се вижда с просто око и няма как да се сбърка. От друга страна, високият клас на материята помага да получите по-пълноценна почивка и по-високо качество на съня.

Освен това, залагайки на Смешки на Дрешки, вие ще получите един продукт, който може без никакви проблеми да се пере в автоматична пералня на избрана от вас програма и подбрани от вас перилни препарати.

Тъй като щампата се изработва изключително прецизно, тя е доста надеждна и обещава, че дори и след дълго ползване и многократно изпиране, цветовете няма да се изтъркат ни най-малко..

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук