Код на продукта: Н006
Наличност: В наличност
31.95лв.

Количество:


4.5 26

Ако търсите нещо, което да повдигне градуса на настроението в спалнята и желаете да зарадвате своята половинка, то ние от Смешки на Дрешки имаме нещо специално за вас. Става дума за комплект калъфки, които са специално създадени за да можете да се насладите на една наистина топла и задушевна атмосфера с вашия любим.

Външен вид

Комплектът калъфки за възглавници е съставен от два броя бели на цвят калъфки. На семплия фон се открояват големи щампи в черно и червено, които създават изключително симпатичен облик на момче и момиче държащи цял куп червени балони с формата на сърце.

Техният дизайн е оригинален, но при изработката е вложено много за да може да се съчетаят с всякакъв тип спален дизайн и обзавеждане. Освен това е от огромно значение и това, че дизайнът им е абсолютно оригинален и няма еквивалент.

Устойчивост

Щампата на този елегантен комплект калъфки представлява основен акцент и като такъв тя трябва да запазва своя елегантен външен вид дори и след многократно изпиране. Независимо от избора на перилен препарат и независимо от избраната програма, тя обещава да бъде все така свежа и ярка по отношение на цвета и добрия външен вид.

Същото се отнася и за плата, от който се изработват калъфките. Това е естествен като материал, а потребителите го описват като текстил, който е изключително приятен при допир. Пере се лесно, не се поврежда и след множество изпирания изглежда все така добре, както при първоначалната покупка.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук