Код на продукта: 299
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за За влюбени двойки - комплект тениски

Количество:


4.5 48

Подарете на партньора си малко по-различен подарък за Свети Валентин. Ние ви предлагаме красив комплект тениски за влюбени с щампа, която по категоричен начин показва любовта ви към него. Вече можете да избягате от стандартните подаръци – мечета, сърца и прочие и да поднесете нещо много по-оригинално, красиво и практично.

Дизайн на щампата

Създадохме много красив дизайн на щампата – влюбена двойка на фона на голямо червено сърце с надпис над него. На мъжката тениска е изписано "Обичам те", а на дамската "сега и завинаги!" Заигравката с текстът има много ясно послание – истинска и красива любов може да има между двама човека, които се подкрепят и са всеотдайни, точно както надписът добива цялост, когато застанете един до друг "Обичам те сега и завинаги!"

И двете тениски са изработени от материя съставена от 95% памук и 5% еластан. Гарантираме ви, че ще осигурят много удобно усещане при носенето им. Мастилото на щампата е дълготрайно и няма да избледнее с времето. За целта трябва да се спазват точно указанията за употреба, които ще предоставим с артикула.

Размерите на дамската тениска с надпис са от S до XL, а на мъжката са от S до XXL. Убедени сме, че ще намерите подходящ избор за всеки.

размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук