Код на продукта: 298
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект тениски за СВЕТИ ВАЛЕНТИН с надпис на английски

Количество:


4.5 45

Предлагаме ви да закупите този красив и много забавен и оригинален комплект тениски за влюбени и да направите страхотен подарък на своята половинка за Свети Валентин. Избягайте от стандартните подаръци и покажете любовта си по оригинален начин.

Дизайн на щампата

Мъжката тениска е с забавни мустачки и надпис "MR. Right". Дамският модел е с червена целувка и текст "MRS. Always Right". Мастилото на щампата е с високо качество и се отличава с голяма издръжливост. То няма да избледнее след множество изпирания и ще съхрани ярките си цветове. Необходимо е само да се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с комплекта.

Размерите на дрехите са ясно посочени в таблици, за да ви улесним в избора ви. Мъжката тениска с надпис се предлага 5 различни размера от S до 2XL. За дамската ще намерите номерация от S до XL.

Материята на артикулите е съчетание от 95% памук и 5% еластан. Гарантираме ви, че кройката и текстила, ще ви доставят много голямо удобство и комфорт, докато носите тениските с надпис. Те могат да се използват във вашето ежедневие и да ви напомнят непрестанно за голямата любов и нежност помежду ви.

размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук