Код на продукта: 300
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Тениски за влюбена двойка - подарък за "Свети Валентин"

Количество:


4.4 39

Ако ви се иска да направите подарък за влюбена двойка ваши близки, но все още нямате никаква идея към какво да се насочите, ние можем да ви предложим нещо наистина много интересно. Става дума за комплекта за двойки, който ние от Смешки на Дрешки предлагаме със страхотен дизайн, топ качество и неустоима цена. Това, за което си струва да помислите е също и времето, което ще ви спестим в безсмислено обикаляне по магазините в опит да намерите нещо подходящо.

Какво представлява комплекта?

Комплекта се състои от две блузки - мъжка с класически спортен стил и дамска с близък до класическия стил. Мъжката тениска има стандартна кройка, докато дамската е леко моделирана, като целта е да се подчертаят предимствата на дамската фигура, да се направи талията по-фина, а също така и осанката по-стройна.

Щампата

Акцент на тениските от комплекта е идентичната щампа, която и на мъжката, и на дамската тениска е напълно идентична. Изобразени са силуетите на влюбени мъж и жена, като образите са изцяло в черен цвят. Около тях в червено са изобразени сърчица, символизиращи любовта между двамата партньори. Щампата е много характерна с високата си устойчивост. Дори и при многократно изпиране тя ще запази цветовете си непокътнати. Това разбира се ще направи дрехата да изглежда така, както в деня, в който е купена.

При поръчка

Мъжката тениска се предлага в пет различни размера, а дамската в четири. За да изберете точните за вашите приятели, ние ви препоръчваме да разгледате таблицата под продукта. В нея ще видите каква е точната дължина и ширина на мъжкия и на дамския модел в сантиметри при всеки отделен размер.

размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук