Код на продукта: 302
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Комплект тениски за влюбени с щампа

Количество:


4.5 34

Наближава Свети Валентин, а ви се чудите какъв подарък за време на половинката си? Няма нужда да търсите повече. Предлагаме ви закупите комплект тениски за влюбени с надпис на много изгодна цена.

Вече можете да избягате от стандартните мечета, сърца и прочие. Тениските с щампа са прекрасен избор, а подаръкът изразява категорично любовта към половинката ви. Дрехите са с изключително качество на изработка и материя. Кройката в съчетание с текстила са вашия гарант, че тениските ще ви осигурят изключителен комфорт и могат да се превърнат в едни от любимите ви дрехи в гардероба.

Дизайн на щампата

Цветовете на мастилото са в черно и червено. Едната тениска е с мъжки символ, другата е с женски и са декорирани със сърца, цвете и шапка. Ярките цветове ще се останат непокътнати за дълъг период от време, ако се спазват указанията за употреба, предоставени с комплекта.

Размерите на тениските са посочени в таблици. По тях можете да се ориентирате най-добре за нужната ви номерация. Прегледайте ви внимателно, за да избегнете възможна грешка. Дамската тениска с надпис се предлага в размери от S до XL, а мъжката е от S до 2XL.

размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук