Код на продукта: 462
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Иван титла велика" боди

Количество:


4.4 18

За да облечете бебчо в съответствие с неговия имен ден на Иванов ден или за да изненадате свои приятели, чието дете носи това име, не е нужно да обикаляте по магазините или да харчите големи суми пари, които да разстроят вашия и без това претоварен от сметки бюджет.

Ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим нещо изключително качествено, което да закупите на неочаквано ниска цена. Става дума за бебешко боди специално създадено за деца, които имат имен ден на Иванов ден.

Как изглежда и какво представлява бодито?

На първо място е много важно да подчертаем, че бодито се отличава с наистина много голямо качество. То не само е скроено по начин, който позволява максимален комфорт и висока свобода на движение, но също така е и направено от много приятна на допир материя. Платът е с много високо качество и представлява 100% чист памук.

Щампата

Щампата на това бебешко боди излъчва сила и носи усещането за благородство и успех. Тя гласи "Иван - титла велика", а над текста е поставена голяма златна кралска корона. Щампата не само изключва ведрост и надежда, но също така ще ви радва и за много дълго време. Причината е в изработката, която гарантира много трайна във времето устойчивост на цвета.

При поръчка

На разположение са 8 размера, които покриват нуждите на децата до 2 и половина годишна възраст. За да изберете точният размер, ние ви препоръчваме да обърнете малко повече внимание на таблицата, която е поставена под продукта. Тя носи детайлна информация за това каква е точната дължина и ширина в сантиметри на всеки отделен продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук