Код на продукта: К054
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за "Иван името на победителя " Чаша

Количество:


4.5 26

Ако за имен ден или по друг повод искате да изненадате ваш близък, роднина, приятел или колега, който носи името Иван, тогава при нас в Смешки на Дрешки можете да намерите някои доста интересни предложения. Едно от тях, на което бихме желали да обърнете внимание е чашата с щампа за Иван с картинка на разгневен лъв, която несъмнено ще допадне на всеки човек, независимо от неговия вкус. Топ качеството е гарантирано, а цената със сигурност няма да представлява никакъв проблем за вас.

Как изглежда?

Чашата изглежда много скъпа и специална, което е изключително предвид ниската цена на продукта. Тя има класическа форма и е снабдена с една много удобна странична дръжка. Искате да сипете вряло кафе вътре? Няма проблем - голямата и добре оформена дръжка позволява да направите това без риск да се изгорите. Формите на чашата са изключително изчистени и гладки.

Щампата

Щампата гласи "Иван - името на победителя". На нея е изобразено същество в златист цвят, което има глава на разярен лъв и тяло на много силен и мускулест мъж. Създанието изглежда изпълнено със сила, а ръцете са свити в юмрук. Щампата може да издържи многократно измиване, включително и в миялна машина. Тя е акцент на тази иначе класическа чаша. Излъчването на щампата е младежко и издава борбен дух.

Високо ниво на издръжливост

Тази чаша може да понесе повече, отколкото нейния кристален и крехък външен вид предполага. Тя може да устои на много висока температура, като без проблем може да се слага в микровълновата печка. Искате да запарите чай? Няма проблем - чашата е създадена така, че да издържи на всичко това без проблем. Важно е единствено да внимавате за да не я изпуснете по невнимание или да я ударите в твърда повърхност в момент на разсеяност.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук