Код на продукта: К055
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за "Иван титла велика" Чаша

Количество:


4.3 21

За да изненадате за именния ден или по друг различен повод човек, който обичате и който носи името Иван, ни най-малко не е нужно да харчите неразумно големи суми пари. Всъщност при нас в Смешки на Дрешки можете да намерите страхотни предложения за неочаквано ниска цена. Чашата с надпис с името Иван и корона е един много добър избор, с който ще сте сигурни, че подарявате супер качество и в същото време не постъпвате неразумно спрямо своя бюджет.

Дизайн

Тази чаша за топли напитки притежава класически дизайн. Тя има една много удобна за хващане странична дръжка. Погледната от горе тя е овална, а от страни стените са много загладени и прави. Чашата е с полирана повърхност, което обяснява защо е толкова блестяща. Това в същото време придава и много скъп вид.

Щампата

Щампата на тази висококачествена чаша гласи "Иван - титла велика". Текстът е изписан в черен цвят и старинно изглеждащи букви, а над текстът е поставен декоративен елемент в синьо, който има за цел да придаде артистичност и официалност. Над всичко това е поставена златна царска корона, което подчертава важността на носещия това силно българско име. Щампата няма да се изтрие и износи, като дори и след многократни изпирания тя ще остане все така ярка и свежа. Можете без проблем да поставяте чашата и в миялната машина.

Особености

Със своя обем от 300 милилитра, тази чаша е със средна големина. Тя е характерна с високото си ниво на устойчивост. Тя може да издържи на поставяне в микровълнова фурна и на много високи температури. Можете да сипвате в нея врели течности, което е много удобно ако желаете да запарите чай с вряща вода. Можете също така да сипете и кафе, което току що сте свалили от колона.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук