Код на продукта: К049
Наличност: В наличност
15.00лв.

Варианти за "Цар Иван " чаша за имен ден

Количество:


4.5 24

Ако искате да направите един наистина хубав подарък за именния ден на ваш приятел с името Иван или просто желаете да подарите нещо на човек с това име, когото много обичате и уважавате, ние от Смешки на Дрешки сме ви подготвили нещо специално.

Чашата за кафе и за други топли напитки с щампа с надпис "Цар Иван" е едно много закачливо и весело предложение, което ще ви спести много средства и ще ви помогне да спестите време в обикаляне, като едновременно с това ще направите на ваш близък супер качествен подарък, за който ще сте сигурни, че няма да събира прах на някой затънтен кухненски рафт.

Какво представлява чашата

Чашата за кафе и чай е с изчистен и не натоварващ дизайн. Тя е бяла на цвят и има нежна порцеланова повърхност, отразяваща околната светлина в своя блясък . Тя е много лесна за поддържане, тъй като полираните и стени не задържат петна от чай и кафе. Чашата има една странична дръжка, а акцентът попада върху щампата.

Какво представлява щампата?

Щампата на тази прекрасна чаша за имен ден е изработена в ярки цветове, сред които основно преобладават червено и жълто. Щампата представлява лице, което наподобява на емотикон, като самото то е в жълт цвят и със смешно изплезен език. На главата си има корона, а от долу е изписан текст, който гласи "Цар Иван".

Висока устойчивост

Чашата за топли напитки притежава толкова голяма устойчивост, че е трудно да си представите, гледайки нейното крехко и блестящо излъчване. Тя може да издържи на врящи течности и на поставяне в микровълнова фурна, като това няма да се отрази на нейната здравина и качество по никакъв начин.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук