Код на продукта: 461
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за "Иван името на победителя " боди

Количество:


4.4 31

Подарък за имен ден винаги се избира трудно. Той трябва да бъде специално за този повод, трябва да е съобразен с нуждите на самия човек, а трябва да се побира и в определени ценови норми, защото повечето хора не разполагат с неограничени възможности. Да не споменаваме за това, че качеството е много важен фактор, а и времето, с което разполагаме за да търсим не е безкрайно. Все пак имаме и други ангажименти и неща, с които да се занимаваме.

Боди за имен ден

Ние от Смешки на Дрешки предлагаме еди продукт, който се отличава с топ качество, но в същото време е и достъпен като цена. Това е специалното бебешко боди за Иванов ден, което съчетава всички най-важни качества, на които един подарък трябва да отговаря. Дрехата е с класически за бебешко боди дизайн и се предлага с къс и с дълъг ръкав. Изработва се от 100% чист памук и предлага огромна свобода на движение. На разположение е с къс и с дълъг ръкав.

Щампата на бодито

Това е именно акцента на тази прекрасна бебешка дрешка - оригинално замислената и изпипана в най-малки детайли щампа. Тя представлява картинка на митично същество, което съчетава тяло на мъж и глава на лъв. Съществото очевидно е разярено, стиснало решително юмруци. Картинката издава воля и сила, но също така излъчва благородство.

Устойчивост

Дрехата е изключително качествена и гарантира висока устойчивост. На първо място, платът няма да загуби от усещането за мекота и нежност, което носи. На второ място е редно да се отбележи, че щампата няма да се изтърка лесно. Независимо от избора на прах за пране, тя ще запази своя наситен цвят докато не решете сами, че е време за по-нова дреха.

размери бодита
Свързани продукти
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук