Код на продукта: К066
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.3 18

Чудите се какво да подарите на своя брат за предстоящия му празник? Или просто искате да го зарадвате с подарък, който да му напомня за вас? Тази персонализирана порцеланова чаша с надпис „Ето така изглежда най-готиният брат“ е идеалното решение за сантиментален подарък, дори когато нямате предстоящ повод.

Перфектният подарък за брат за всеки повод

Тази порцеланова чаша подарък за брат е с вместимост 300 мл. и може да побере всяка любима топла напитка на своя притежател. Подходяща е за миялна машина и може да се използва и в микровълнова фурна. Щампата е издръжлива и ще се запази през многократна употреба и почистване.

Може да я подарите на абсолютно всеки повод, а дори и без да ви предстои такъв. Рожден ден, имен ден на брат, Коледа или паметна дата, в която сте създали страхотно преживяване заедно, което никога няма да забравите.

Порцеланова чаша с надпис "Ето така изглежда най-готиният брат" може да бъде един страхотен артикул, който вашият брат да занесе в своя офис. Така всеки път, когато поглежда към нея ще може да се сеща за вашата подкрепа.

Не се колебайте да покажете, че вашият брат наистина е най-страхотният и му подарете един семпъл, но изключително сантиментален подарък, който не само ще го зарадва, но и ще му бъде от полза.

Поръчайте от „Смешки на дрешки“ и грабнете изгодната цена, която ви предлагаме.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук