Моминското парти, подобно на Ергенското, е онази перфектно организирана вечер, за която са се постарали най-близките ни приятели. Преди големия ден всяка една бъдеща булка си мечтае за щур купон, където с най-добрите си приятелки да създадат уникални и неповторими спомени. Ако и вие сте в подобна позиция и ваша близка съвсем скоро ще се омъжва, то сега е моментът да се замислите за цялостната концепция, залягаща в основата на партито, което ви предстои да организирате.

След като вече сте избрали мястото и имате бегла представа за храните и напитките, то ред е да се погрижите за останалите детайли, които смятаме, че никак не са за подценяване. Тук, на това място визираме всички онези подаръци за моминско парти - тениски с надписи и щури картинки, които могат съвсем спокойно да ви открояват от тълпата и да напомнят за това, че сте част от отбора на булката.

Нека не забравяме нещо много важно, а именно, че тениските, предназначени за бъдещата булка и нейната кума, трябва да се открояват като дизайн от тези на останалите. Благодарение на страхотните ни предложения успявате да създадете предпоставка за нечувана атмосфера и всичко това, без да изисква кой знае каква инвестиция.

Какви подаръци за моминско парти предлагаме?

Щампите са най-различни – „Булка Мечта“, „Бъдеща Булка“, „Тя каза Да“, „Кумата хапе“, „Отборът на Булката“, „Сестра за милиони“ и прочие. Можете да се свържете с нас и да ни посочите какво точно искате да отпечатаме върху тениските. Развихрете въображението си! В готовност сме да реализираме вашите идеи за максимално кратки срокове. Единственото, което изискваме от вас, е да дадете воля на креативността си, защото единствено тогава можете да създадете истински шедьоври, които нямат аналог.

Тениските, които предлагаме за моминско парти, се направени от съчетание между памук и еластан, като съотношението е 95% памук и 5% еластан. Присъствието на еластан успява да придаде грация и финес на тези дамски одежди. Размерите, които ви предлагаме, са от S до XL.

Самата кройка е изключително комфортна и със сигурност ще остане незаменимо скъп спомен за дамите. Затова и ви съветваме да разгледате всички наши идеи и да изберете онази от тях, която смятате, че най-много ще се харесат на вашата приятелка.

Освен забавните тениски, за които ви споменахме, предлагаме още атрактивни чаши с надпис, които със сигурност ще запазите до края на живота си. Подобно на текстилните ни предложения, те също могат да се изработят изцяло по ваш дизайн. За повече информация се свържете с екипа от „Смешки на Дрешки”, които ще ви консултират и напътстват при избора на важните детайли, участващи при организирането на едно толкова важно събитие, каквото е моминското парти.

Избирайки нас и нашите артикули, то вие печелите весело и щуро преживяване, за което да си спомняте с усмивки, изписани върху лицата ви!

4.8 47

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук