Имате възможността да поднесете наистина оригинални и запомнящи се подаръци за едно от най-важните събития в живота на двама млади влюбени. Тук в тази категория сме се постарали да ви селектираме красиви идеи, без аналог. Искате вашият жест да се помни за дълго време? Не губете време, а се посветете в разглеждане на множеството страници, изпълнени с чудновати и запомнящи се предложения.

Заедно сме в състояние да изненадаме младоженците с мил жест, за който да си спомнят цял живот. Не е нужно кой знае колко, освен да дадете воля на собствените си въображение и креативност. Всичко останало оставете в ръцете на професионалистите, които са част от екипа на „Смешки на Дрешки”. Имате възможността да поръчате комплект тениски или чаши с надпис и снимка. Ако искате жестът ви да надхвърли дори най-смелите им очаквания, то предлагаме ви да изберете комплект от тениски и чаши. Тази двойна изненада гарантирано ще се превърне в един от основните акценти на сватбеното тържество.

Какви подаръци за сватба / младоженци ви предлагаме?

Както споменахме, едни от най-предпочитаните подаръци за младоженци, това са тениските с надпис, щампа, снимка, както и чашите, които могат да бъдат изработени изцяло по ваш дизайн. Разнообразието е до толкова богато, че вие със сигурност ще успеете да създадете творение, без аналог. Ако искате да изненадате младите влюбени с подарък, изцяло персонализиран, то свържете се с нас предварително, изпратете ни тяхна снимка и ние ще се погрижим за останалото. Бихме могли да добавим още едно късче сантименталност, а именно изписване на датата, на която са се срещнали за пръв път в живота си.

На страницата на онлайн магазина сме посочили телефонен номер, на който можете да позвъните неограничен брой пъти и по всяко едно време. Дайте воля на въображението си, а ние ще се погрижим за безупречното изпълнение на индивидуалната ви поръчка.

Материалите, използвани при направата на тениските, са висококачествени памучни тениски и също толкова висок клас мастила, използвани за щамповането им. Те не предизвикват алергии, зачервявания или друг вид алергични реакции дори върху най-чувствителните кожи.

Размерите също са разнообразни, така че сме успели да обхванем възможно по-широк кръг от мъже и жени. Ако изпитвате колебание, то бихте могли да си послужите с таблицата, която ви осигуряваме. Там са описани подробни всички мерки и така лесно и бързо ще можете да изберете номер за вашата поръчка.

На каквото и да се спрете бъдете сигурни, че подаръкът ви ще е много високо оценен и ще предизвика усмивки и весело настроение. Бъдете креативни и различни! Ние сме перфектната възможност да се отличавате от масата!

В случай, че искате да създадете собствен проект за щампа, или да персонализирате някой от готовите ни дизайни, можете да се свържете лесно с нас чрез формата за контакт.

Имате избор между разнообразни цветови комбинации, детайли, които да украсяват дизайна, както и самата подредба на елементите. Можете да ни изпратите готово изображение с вашия дизайн, или да разчитате изцяло на нас да създадем проект по ваша идея.

За да бъде подаръкът напълно уникален, можете да ни изпратите снимки на младоженците, за да създадем романтичен и разтапящ сърцата дизайн.

След като уточним детайлите, ние ще ви изпратим проекта, за да преценените дали да преминем към принтирането.

Когато сватбата е на ваши близки, едва ли бихте искали да им подарите нещо напълно обикновено, което ще захвърлят и с нищо няма да им напомня за вас. Ето защо персонализираните подаръци са изключително уместен вариант за стилен подарък за сватба, който ще бъде оценен и запомнен с позитивни емоции.

В SmeshkiNaDreshki.com можете да избирате между тениски, чаши или възглавнички с надписи или снимки, а най-добрият вариант за младоженци са именно комплектите тениски. Комплектите могат да имат идентичен дизайн с допълващи се надписи, които създават свежо настроение и романтика, или да включват снимките на младоженците.я

4.7 48

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук