Имате възможността да поднесете наистина оригинални и запомнящи се подаръци за едно от най-важните събития в живота на двама млади влюбени. Тук в тази категория сме се постарали да ви селектираме красиви идеи, без аналог. Искате вашият жест да се помни за дълго време? Не губете време, а се посветете в разглеждане на множеството страници, изпълнени с чудновати и запомнящи се предложения.

Заедно сме в състояние да изненадаме младоженците с мил жест, за който да си спомнят цял живот. Не е нужно кой знае колко, освен да дадете воля на собствените си въображение и креативност. Всичко останало оставете в ръцете на професионалистите, които са част от екипа на „Смешки на Дрешки”. Имате възможността да поръчате комплект тениски или чаши с надпис и снимка. Ако искате жестът ви да надхвърли дори най-смелите им очаквания, то предлагаме ви да изберете комплект от тениски и чаши. Тази двойна изненада гарантирано ще се превърне в един от основните акценти на сватбеното тържество.

Какви подаръци за сватба / младоженци ви предлагаме?

Както споменахме, едни от най-предпочитаните подаръци за младоженци, това са тениските с надпис, щампа, снимка, както и чашите, които могат да бъдат изработени изцяло по ваш дизайн. Разнообразието е до толкова богато, че вие със сигурност ще успеете да създадете творение, без аналог. Ако искате да изненадате младите влюбени с подарък, изцяло персонализиран, то свържете се с нас предварително, изпратете ни тяхна снимка и ние ще се погрижим за останалото. Бихме могли да добавим още едно късче сантименталност, а именно изписване на датата, на която са се срещнали за пръв път в живота си.

На страницата на онлайн магазина сме посочили телефонен номер, на който можете да позвъните неограничен брой пъти и по всяко едно време. Дайте воля на въображението си, а ние ще се погрижим за безупречното изпълнение на индивидуалната ви поръчка.

Материалите, използвани при направата на тениските, са висококачествени памучни тениски и също толкова висок клас мастила, използвани за щамповането им. Те не предизвикват алергии, зачервявания или друг вид алергични реакции дори върху най-чувствителните кожи.

Размерите също са разнообразни, така че сме успели да обхванем възможно по-широк кръг от мъже и жени. Ако изпитвате колебание, то бихте могли да си послужите с таблицата, която ви осигуряваме. Там са описани подробни всички мерки и така лесно и бързо ще можете да изберете номер за вашата поръчка.

На каквото и да се спрете бъдете сигурни, че подаръкът ви ще е много високо оценен и ще предизвика усмивки и весело настроение. Бъдете креативни и различни! Ние сме перфектната възможност да се отличавате от масата!

4.7 48

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук