Меню


Прелистили сте редица страници в интернет с предложения за пожелания за имен ден, но така и не сте успели да откриете перфектното послание, което да пасне идеално на именика?

Тук ще откриете оригинални пожелания, които ние самите сме сътворили, за да ви вдъхновим и улесним в написването на картичката или съобщението до празнуващия, в неговия специален ден. Разделяме ги на три категории: универсални пожелания за имен ден на жена, на мъж и на дете.

Пожелания за имен ден на жена

Честит имен ден! Носи с гордост красотата на името си и бъди благословена със здраве, щастие, любов и пълноценност във всеки един ден от живота ти!

Честит специален ден на едно специално момиче! Продължавай да отразяваш красотата, яркостта и уникалността на името си чрез своята прелест, наситеност и изразителната си натура!

Честит имен ден, мила! Нека твоята светица те закриля и осветява пътя ти напред! Покорявай с характера си и запленявай с добротата си, а красотата нека да бъде скромния венец на вътрешните ти добродетели!

Пожелавам ти здраве крепко като на скала, усмивка широка като океан, любов дълбока като море и щастие, искрящо като летен слънчев лъч! Честит имен ден, прекрасна!

Носи с чест своето прекрасно име, защото то отразява доброто ти сърце, красивата ти външност и смелия ти характер на воин! Честит имен ден, приятелко!

Пожелания за имен ден на мъж

Храброто ти име нека е магнит за добри поличби и да бъде твоят щит!
Носи го с гордост, чест и вдигната брадичка!
А здраве, обич, щастие - никога да не залипсват!
Честит имен ден!

Казват „да ти е честито името“. Аз ще кажа ТИ да си честит! Пък името носи си го със здраве, от което никога да не се отървеш!

Честит имен ден, приятелю! Нека чашите да са догоре, портмонето да не може да се закопчае, жената да е винаги щастлива като след два реда шоколад, а колата никога да не потраква! Не забравяй да почерпиш!

На твоя имен ден ти пожелавам да бъдеш здрав и късметлив, никога да не се отказваш и с хората около теб да си винаги щастлив! Не забравяй, че на имен ден не се кани, така че охлади добре повечко ракия за довечера! Честит имен ден!

Честит имен ден! Както името ти е синоним на сила, смелост и устойчивост, така и ти бъди олицетворение на тези мъжествени добродетели! Нека щастието те преследва, където и да отидеш, а здравето да се залепи за теб, както мухата на мед.

Още една година и още един повод да отпразнуваме мъжа, който стои зад гръмкото име! Бъди все така горд представител на мъжкото съсловие и радвай околните с присъствието си! Честит имен ден!

Пожелания за имен ден на дете

Уникалното дете си идва с уникално име! Нека специалният ти ден е изпълнен с много усмивки, радост и смях! Честит имен ден!

Честит имен ден, мило дете! Бъди здрав и винаги щастлив и нека твоят светец те пази винаги и навсякъде!

Най-прекрасното дете с най-красивото име! Честит имен ден, мило момиче! Нека светът ти е изпъстрен с игри, любов, знание, здраве, приятелство и приключения!

Честит да си, малчуган! Нека името ти донесе здраве, радост, благоденствие… и най-хубавите подаръци днес!

  • Jul 06, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Напишете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *