Меню


Понякога най-полезните и най-обмислените подаръци могат да се окажат най-лесните за откриване и подаряване такива. Така е с добре избрания ваучер за подарък, който отговаря на интересите и натурата на празнуващия. Може би досега сте избягвали този вариант, тъй като ви изглежда изтъркан и неоригинален, но когато наистина е съобразен с предпочитанията на адресата, се оказва топ попадение, което наистина си струва.

Тук ще ви представим няколко оригинални идеи за ваучери, които не само ще бъдат полезни на своя притежател, но и ще бъдат много приятна изненада за него.

Универсален ваучер за подарък

Ако търсите подарък, с който наистина да успеете да изненадате и ентусиазирате своя приятел, изберете приятно за него преживяване. А вариантите тук са наистина много и в повечето имате предимството за бързо и лесно закупуване на онлайн ваучер за подарък.

Може да изберете ваучер за вечеря в скъп ресторант, дегустационно меню или дегустация на вина или шоколад. Подходящ е за хора, които обичат да изследват нови вкусове и оценяват висшата кулинария и винарство.

Ако вашият човек обича адреналина, може да подарите ваучер за екстремно изживяване като класическо бънджи, скок с парашут, полет с парапланер и подобни.

Перфектният универсален ваучер за подарък е този за спа преживяване, като са много малко хората, които не биха се зарадвали на подобно изживяване.

Ескейп стая, ваучер за виртуална реалност или пък ден в увеселителен парк са също страхотни варианти.

Подарък ваучер за жена

Ето и няколко още по-конкретни предложения, сред които може откриете перфектното попадение за вашата любима дама, която скоро има празник.

Романтичното преживяване би бил един страхотен подарък ваучер за жена, с която сте в наистина близки отношения. Тук може да се включат преживявания като панорамно издигане с балон, посещение на романтична дестинация и споделени изживявания с любимия човек за създаване на още спомени заедно.

Напоследък много популярни като подарък за жени са ваучерите за рисуване с вино. Оказва се, че това изключително попадение, тъй като голям процент от дамите са любителки на гроздовата напитка и оценяват релаксиращия ефект на попълване на платното заедно с приятна дамска компания.

Други топ варианти са ваучерите за уроци по танци, различни бюти процедури, майсторски класове по интереси и предпочитано хоби, ваучери за дрехи, модни аксесоари и бижута.

Ваучер за подарък за мъж

Макар и задачата да изглежда на пръв поглед по-трудна, персонализацията на ваучер за подарък за мъж е мисия възможна. Ето и нашите топ предложения в тази насока.

Един страхотен вариант е ваучерът за водолазно гмуркане, който разкрива красотата на морските дълбини и оставя наистина незабравими спомени в съзнанието.

Ако вашият човек има силен интерес към летателните средства, може да му подарите ваучер за урок или курс по пилотиране. Един такъв подарък определено ще го зарадва.

Почти универсална алтернатива са ваучерите за магазини с електроника и всякакви tech джаджи, както и ваучерите за посещение на топ бръснар.

За любителите на скоростта и екстремното може да се насочите към ваучерите за офроуд преживявания, дрифтинг, каяк, екстремно катерене и подобни.

Персонализирайте ваучера според предпочитанията и интересите на човека и го опаковайте по запленяващ начин. Може да го поставите в закачлива чаша с надпис от SmeshkiNaDreshki.com и да допълните подаръка с оставящо спомен послание. Така ще създадете по-голям момент на изненада и допълнителен ентусиазъм при откриване на ваучера в забавната чаша.

  • Jun 20, 2023
  • Коментари: 0
Коментари: 0

Няма коментари

Напишете коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *