Всяко дете обича рождените дни и веселбите, а какво е парти без декорация? В тази категория вие ще откриете разнообразна парти декорация, предназначена за най-различни празненства и поводи.

Ако имате идея, която искате да осъществите и изразите под формата на различни декорации за тържества, можете спокойно да се свържете с нашите експерти още днес.

Как да изберем правилната за нас парти декорация за рожден ден

Декорациите създават атмосферата на едно парти като най-вече се набляга на цветовете и различните послания. Ако искате да създадете конкретно впечатление, най-добре е да наблегнете на конкретна тематика, която е най-близка до интересите на вашето дете.

Тематиката е доста добра отправна точка, от която можете да започнете избора на различните елементи. Ако вземем една често срещана тема за партита за момчета – Спайдърмен – можете да заложите на цветове, които са най-често асоциирани именно с този герой.

Разбира се, важно е да се внимава да не се прекали, тъй като синьото и червеното са силни цветове и рядко си отиват в големи количества. Нужен е базов цвят, които да служи като носител на другите два, а този базов цвят е помещението, в което ще слагате вашата парти декорация.

За момичета, тъй като те харесват принцеси, розовото и червеникавите цветове върху всичко като чаши, балони, банери и пр., е наистина удачна намеса. Разбира се, не всяко дете харесва еднакви неща, за това и ние от Смешки на Дрешки, непрестанно увеличаваме селекцията си.

Парти украси за празници с различни нотки и стилове

Както вече споменахме, украсата на 99% от партитата се създава покрай някаква конкретна тематика. Не е от значение дали тематиката е купон на морето или горска приказка, онова, което определя усещането, са формите, цветовете и различните декорации, които ще ползвате.

Разбира се, декорацията за едно парти за рожден ден не се ограничава до балони, шапки и чаши, а могат дори да бъдат специално щамповани тениски с имена, цветове и дори снимки. Ако празнувате завръщането на някои завърнал се от дълъг път, например, можете да създадете карта на неговите пътешествия и да я сложите на удобни за носене памучни тениски.

За това и ви предоставяме възможността сами да създадете различни дизайни, тъй като понякога поводите са прекалено уникални и се нуждаят от специален подход. Нашият екип е готов да ви асистира при създаване и съчетаването на различните продукти, за да сме сигурни ние и да сте доволни вие, че това, което ще получите ще е точно по ваш вкус.

Какво Ви гарантираме от SmeshkiNaDreshki.com

Гаранцията, която екипът на Смешки На Дрешки ви дава, е, че всеки продукт е създаден по стандарт за безопасност и е съобразен с нуждите на потребителите. Без значение дали купувате продукти за малчугани, или за възрастен, това, което можем да ви гарантираме е качество, сигурност и изключително добри цени.

4.8 52

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук