Всяко дете обича рождените дни и веселбите, а какво е парти без декорация? В тази категория вие ще откриете разнообразна парти декорация, предназначена за най-различни празненства и поводи.

Ако имате идея, която искате да осъществите и изразите под формата на различни декорации за тържества, можете спокойно да се свържете с нашите експерти още днес.

Как да изберем правилната за нас парти декорация за рожден ден

Декорациите създават атмосферата на едно парти като най-вече се набляга на цветовете и различните послания. Ако искате да създадете конкретно впечатление, най-добре е да наблегнете на конкретна тематика, която е най-близка до интересите на вашето дете.

Тематиката е доста добра отправна точка, от която можете да започнете избора на различните елементи. Ако вземем една често срещана тема за партита за момчета – Спайдърмен – можете да заложите на цветове, които са най-често асоциирани именно с този герой.

Разбира се, важно е да се внимава да не се прекали, тъй като синьото и червеното са силни цветове и рядко си отиват в големи количества. Нужен е базов цвят, които да служи като носител на другите два, а този базов цвят е помещението, в което ще слагате вашата парти декорация.

За момичета, тъй като те харесват принцеси, розовото и червеникавите цветове върху всичко като чаши, балони, банери и пр., е наистина удачна намеса. Разбира се, не всяко дете харесва еднакви неща, за това и ние от Смешки на Дрешки, непрестанно увеличаваме селекцията си.

Парти украси за празници с различни нотки и стилове

Както вече споменахме, украсата на 99% от партитата се създава покрай някаква конкретна тематика. Не е от значение дали тематиката е купон на морето или горска приказка, онова, което определя усещането, са формите, цветовете и различните декорации, които ще ползвате.

Разбира се, декорацията за едно парти за рожден ден не се ограничава до балони, шапки и чаши, а могат дори да бъдат специално щамповани тениски с имена, цветове и дори снимки. Ако празнувате завръщането на някои завърнал се от дълъг път, например, можете да създадете карта на неговите пътешествия и да я сложите на удобни за носене памучни тениски.

За това и ви предоставяме възможността сами да създадете различни дизайни, тъй като понякога поводите са прекалено уникални и се нуждаят от специален подход. Нашият екип е готов да ви асистира при създаване и съчетаването на различните продукти, за да сме сигурни ние и да сте доволни вие, че това, което ще получите ще е точно по ваш вкус.

Какво Ви гарантираме от SmeshkiNaDreshki.com

Гаранцията, която екипът на Смешки На Дрешки ви дава, е, че всеки продукт е създаден по стандарт за безопасност и е съобразен с нуждите на потребителите. Без значение дали купувате продукти за малчугани, или за възрастен, това, което можем да ви гарантираме е качество, сигурност и изключително добри цени.

Когато чуете израза „парти декорация“ вероятно едно от първите неща, които ви идва наум, са балони и свещи, и това не е никак случайно. Именно тези елементи могат несравнимо да повдигнат настроението и празничния дух, а особено когато става дума за детски рожден ден, те са неизменна част.

Друг вид декорация, която е особено обичана от малчуганите, са веселите парти шапки за рожден ден.

Интересно решение, за което не всеки се сеща, но което може да направи празника още по-вълнуващ, са тениските по поръчка. Можете да ги предоставите на участниците в купона, като преди това поръчате на SmeshkiNaDreshki.com да изпишем на тях определено послание, свързано с празника.

Тематичната украса за парти е нещо, което със сигурност ще забавлява гостите, особено, когато е хумористично насочена. За детски рожден ден е особено подходящо да се придържате към определена тематика, например любим анимационен герой, животни или пирати например.

Децата обичат да вихрят фантазията си, затова като им осигурите тематична украса по някакъв начин вие им помагате да се потопят в един въображаем свят и превръщате рождения ден в истинско приключение.

Ако се нуждаете от специфична тематична украса, каквато не можете да откриете в магазините, винаги можете да поръчате персонализирани чаши и тениски от Смешки на дрешки, с които да направите празника още по-вълнуващ.

4.8 52

Вашата количка е празна!

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук