Код на продукта: 503
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди " Имам кръстница мечта"

Количество:


4.5 15

Ако искате да изненадате приятно с повод или без повод кръстницата на вашето малко дете, ние от Смешки на Дрешки имаме едно невероятно предложение за вас. Става дума за бебешко боди с весела щампа, която гласи “Имам кръстница мечта”.. Дрехата е бяла на цвят, изработена от най-висококачествен памук, а щампата в черно и жълто изглежда забавна и нестандартна.

Максимално удобство

Това бебешко боди е създадено така, че да осигури максимален комфорт. То позволява детето да се чувства добре и да се движи свободно, а на вас позволява да сменяте пелените само с няколко елементарни движения.

Размери

Това бебешко боди е на ваше разположение в 8 различни размера, съответно за новородени бебета, за деца на 3, на 6, на 9, на 12, 18, 24 и 30 месеца. Това покрива доста добре целия възрастов диапазон от раждането на детето почти до третата му година. За да изберете правилния размер, добре е да се доверите на таблицата под продукта, където е описано подробно каква е точната дължина и ширина на дрехите.

Поддръжката

Тъй като децата не могат да се грижат за собствената си хигиена и не осъзнават, че трябва да пазят дрехите си чисти, бебешките бодита са създадени така, че да се перат изключително лесно и безпроблемно. Можете да използвате по-висока температура и по-силен перилен препарат ако желаете да почистите по-упорити писма, като това няма да попречи на материята и на щампата.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук