Код на продукта: 050
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Аз ❤ кръстник и кръстница"

Количество:


4.5 47

Кръщенето на всяко малко детенце е специален празник. Избирането на кръстник и кръстница е важна и отговорна задача. Веднъж поели таза роля, те се обричат до живот да закрилят всячески своята кръщелница. С този прекрасен модел бебешко боди ние ви предоставяме възможността да им засвидетелствате своето уважение.

Щампата е красноречива и изразява вашата признателност към техните фигури и бъдещата им роля за малката ви дъщеричка. Със сигурност жестът ще бъде оценен и ще зарадва искрено бъдещите покровители на детето ви.

А защо да не подарите това боди за бебе с надпис, след кръщенето? Подаръкът ви ще е едновременно практичен и оригинален. Всяко малко бебече се нуждае от бодита, а когато те са персонализирани е още по-добре.

Как да изберем точния размер на бебешкото боди?

За да ви улесним максимално, сме предоставили таблица с размер, където да се ориентирате според възрастта или сантиметрите на малкото ви момиченце. Така вероятността да сгрешите при покупката е минимална.

Материята на бодито за бебе е 100% памук. Тя предпазва бебешката кожата от раздразнения и обриви. Гарантирам ви, че с него ще осигурите максимален комфорт на детенцето си. Цвета на щампата се запазва ярка и след многократни изпирания, при спазване на указанията за пране.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук