Код на продукта: 193
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди в розово "Вече съм християнче с панделка"

Количество:


4.4 40

Предлагаме ви да разнообразите дрешките на вашето малко момиченце, с едно прекрасно моделче бебешко боди с щампа. То разчупва стандартните представи за детско боди, а надписът му идеално пасва на всички малки госпожици, които скоро са имали кръщене или им предстои такова и търсите подходящ подарък за тях.

Боди за бебе с надпис "Вече съм християнче" е чудесен подарък за вашето детенце или момиченцето на близки роднини или приятели. Дизайнът му представлява красива комбинация от панделка и подходящ текст в нежно розов или лилав цвят.

Дрешката е изработена от висококачествен памук, който осигурява комфорт и удобство на децата. Мастилото на щампата е безвредно и напълно безопасно. Ярките му цветове ще се съхранят дълго време, ако се спазват указанията за употреба на етикета.

Размерите на бодито за бебе с надпис са посочени в табличка под продукта. Разгледайте я внимателно и ще се ориентирате най-точно кой ще ви е необходим. За да задоволим нуждите на децата през различните сезони, изработихме модела в два варианта. Изберете между късо или дълго ръкавче.

Бъдете по-различни и интересни. Избягайте от стандартните дрешки за деца и ни позволете да изработим за вас красиво и различно бебешко боди, с което да зарадвате родителите и близките на момиченцето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук