Код на продукта: 196Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис в син цвят "Вече съм Християнче"

Количество:


4.6 46

Ако предстои Кръщене на вашето малко момченце или сте поканени на такова събитие, то ние ви предлагаме прекрасен избор за подарък и облекло на детето. Бебешко боди с надпис "Вече съм християнче" е идеалната дрешка за прекрасния повод в семейството.

Качество, изобретателност и красота в едно

Артикулът ни е наистина свежо попълнение сред дрешките на детенцето ви. Той се отличава с качествена изработка и материали. Използвали сме висок клас текстил - 100% памук. Мастилото на печата е напълно безвредно за детето и няма да предизвика раздразнение по нежната му кожа.

То е дълготрайно и издръжливо. Наситените му цветове ще се запазят независимо от броя изпирания, ако се спазват указанията за употреба, придружени с артикула. Дрешката се облича и съблича много лесно, благодарение на страничното закопчаване на вратлето.

Дизайнът на бодито за бебе е прекрасно съчетание от картинка на сладко спящо бебче е нежни сини цветове и красив шрифт на надписа. Ние ви предлагаме разнообразие от номерация, отговаряща за деца от 0 до 2,5 годинки.

Създадохме табличка, по която да се ориентирате на необходимия ви размер най-точно. Прегледайте я внимателно, за да сведете възможно объркване до минимум. Даваме ви възможността да ни посочите каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги, като този избор няма да промени обявената цена на бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук