Код на продукта: 171Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Sorry Ladies Daddy is taken"

Количество:


4.6 36

Искате ли да добавите страхотна дрешка с много закачливо послание към гардеробчето на вашето малко момче. Предлагаме ви този модел бебешко боди с надпис "Sorry Ladies Daddy is taken". То е щуро, забавно и ще разнообрази по неповторим начин облеклото на детето ви.

Дизайн на щампата

Вложихме много креативност в създаването на дизайна на щампата. Искахме да бъде различен и оригинален и постигнахме крайната цел. Закачливият текст на английски е отпечатан в много красив шрифт и е комбиниран с красиви детайли. Гарантираме ви, че няма как да остане незабелязан и ще предизвика много усмивки сред познати и непознати.

Можете да се възползвате от предложението ни, ако момченцето ви е на възраст между 0 и 2,5 годинки. Ние прилагаме таблица за ваше улеснение, в която номерацията е разделена според месеците и височината на детето.

Има опция която позволява да посочите с каква дължина на ръкавите да изработим бебешкото боди с надпис. Предлагаме ви два варианта – с късо или с дълго ръкавче. Този избор няма да повлияе на обявената цена на артикула.

Наситените цветове на щампата ще се съхранят след множество изпирания, ако се спазват указанията за употреба. Материята на бодито за бебе с надпис е 100% памук и се закопчава от страни на вратлето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук