Код на продукта: 155
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди с щампа "Обичам ДЯДО да ме глези"

Количество:


4.5 51

"Обичам дядо да ме глези" е текстът, който щамповахме върху поредното красиво, щуро и закачливо бебешко боди с надпис. Кое дете не обича да бъде обсипвано с лакомства, подаръци, внимание и любов? Дядо е един от хората, които правят точно това и то с най-голямо удоволствие.

Защо да поръчате бебешко боди с надпис "Обичам дядо да ме глези"

Предлагаме ви нестандартни, закачливи, красиви и качествени дрешки за най-малките членове на семейството. Поръчвайки си от нас боди за бебе с надпис, вие не само ще добавите нова и съвсем необходима дрешка в гардеробчето на детето си, но и ще отправите мил жест към някои от семейството. В конкретния случай е към "дядо".

Избрахме да изработим щампата в неутрални цветове – черен текст, малка червена корона и сърца. Това ви дава свободата за закупите дрешката за момиче или за момче. При поръчка трябва да посочите каква да е дължината на ръкавите на бебешкото боди с надпис. Съобразете климата и изберете между дълъг или къс ръкав. Обявената цена не зависи от предпочитанието ви.

Размерите на бодито за бебе са посочени в табличка. Има моделчета за новородени и малко по-големи деца. Материята на дрешката е от чист висококачествен памук. Мастилото е безвредно и дълготрайно.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук