Код на продукта: 176
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "С леля Сме върхът"

Количество:


4.5 35

Симпатично и щуро предложение за детска дрешка е на вашето внимание. Бебешко боди с надпис "С леля Сме върхът" е прекрасна възможност да направите изненада на "леля". Разбира се, моделчето може да е и много подходящ подарък за вашата племенница.

Текстът на моделчето ще създаде вълна от положителни емоции и ще накара всеки да се усмихне широко. Независимо дали ще поръчате моделчето за вашето детенце или за подарък, ще успеете да разнообразите гардеробчето на момиченцето по много интересни и оригинален начин.

Размери, материя и цветове

Изберете подходящия размер на бодито за бебе с надпис, след като прегледате внимателно приложената таблица. Там номерацията е разделена според възрастта и височината на детето. Ако момиченцето е между 0 и 2,5 години, ще можете да поръчате уникалната детска дрешка.

Текстилът е съставен само от натурални материали – 100% памук. Мастилото е безвредно и безопасно. Бебешкото боди с надпис ще осигури много приятно и комфортно усещане на детето.

Цвета на щампата е в нежно розово, нюанс който идеално подхожда на малки госпожици. Посочете ни при поръчката си, каква да е дължината на ръкавите. Предлагаме моделчето с късо или с дълго ръкавче. Каквото и да изберете, цената на бебешкото боди с щампа няма да се промени.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук