Код на продукта: 077
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Моето сърце принадлежи на МАМА"

Количество:


4.5 44

Сладка, красива, мила и забавна детска дрешка. Така можем да определим това моделче бебешко боди с надпис за мама. Скъпи татковци, вече можете да трогнете вашата прекрасна половинка с много оригинален и интересен подарък, поднесен по нестандартен начин и точно в това се крие ноговия чар.

Разнообразие от цветове

Изработихме артикула, така че цветовете на щампата да подхождат за малки момченца. Имате възможност да си изберете сред синьо, черно, светло, тъмно и електриково зелено. Трябва да изберете предпочитания от вас цвят при поръчката си.

Размери на дрешката

Предлагаме ви разнообразие от размери, които са подходящи за новородени и малко по-големи момченца до 2,5 годинки. Можете да прегледате номерацията в таблица под артикула, където сме направили разделение според възрастта и височината на детето.

Бебешкото боди с щампа се закопчава от страни на вратлето, което ви позволява изключително бързо и съвсем лесно обличане и събличане. Кройката на дрешката ще предостави много голяма свобода на движение. Меката материя от 100% памук ще осигури комфорт на детенцето ви.

За изработката на щампата се използва мастило с много голямо качество и издръжливост. То е напълно безвредно и няма да създаде каквито и да е било раздразнения по кожата на момчето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук