Код на продукта: 174
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Маймунка"

Количество:


4.6 34

За да ви помогнем в избора на различни и интересни модели детски дрешки, ние създадохме страхотната си колекция от бебешки бодита с надпис. Това моделче е забавно и сладурско предложение, което може да накара всеки да се усмихне чистосърдечно при вида на малко момиченце, облечено с него.

Забавен и практичен подарък

Развеселете родителите на детенцето, като му поднесете бодито за бебе с щампа на маймунка и забавен надпис "Мунка малката маймунка". Позволете си да избягате от стандартните подаръци и походете по-оригинално. Бодито е много необходима част от облеклото на децата, а ние ви предлагаме негов различен и много интересен вариант.

Размерите на артикула са посочени в таблица, където сме се постарали да разграничим ясно номерацията според височината и възрастта на детето. Можете да намерите подходящо предложени за момиченце между 0 и 2,5 годинки.

Цветната картинка ще съхрани ярките си цветове, ако се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с артикула. Материята на бебешкото боди с щампа е 100% памук и дарява несравнимо меко и приятно усещане при допир с кожата.

Избрахме странично закопчаване, за да улесним родителите при обличане и събличане на дрешката. Ако изберете да поръчате от нас бебешкото боди с надпис, ние ще ви го доставим с красива подаръчна опаковка. Така единствено ще ви остане да поднесете веселата изненада на родителите и детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук