Код на продукта: 065
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Little Miss​"

Количество:


4.6 47

Сладко бебешко боди с надпис "Little Miss" е още едно малко бижу в колекцията ни, което да предизвика множество усмивки и радост по лицата на всички в семейството ви. Подарете на момиченцето си красиво и много удобно бебешко боди. Ние се стараем да задоволим изискванията ви и да създадем уникални и много красиви модели бебешки дрешки.

Защо да закупите боди за бебе с щампа?

Ние ви даваме възможност да разнообразите гардеробчето на малката си принцеса по много оригинален и различен начин. Бебешкото боди е с удобна кройка, то се закопчава от страни на вратлето и превръща обличането и събличането му в детска игра.

Ушито е с материя от висококачествен чист памук, която няма да предизвика разнообразие и дискомфорт на момиченцето. Използваме мастила от висок клас за печата на щампата, защото искаме да ви предоставим дреха с много високо качество. Мастилото е издръжливо на пране в пералня и ще съхрани ярките си цветове за дълъг период от време.

Предлагаме бебешкото боди с надпис в размери подходящи за деца от 0 до 2,5 годинки. Можете да ориентирате за необходимия ви в табличка под артикула. Изберете каква да е дължината на ръкавите – къси или дълги. Посочете ни какви са предпочитанията ви за цвят на щампата – светло или тъмно розово, лилаво, циклама и червено.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук