Код на продукта: 046
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди в син цвят "Другата ми количка е Мерцедес"

Количество:


4.5 31

Забавно и закачливо бебешко боди с надпис "Другата ми количка е Мерцедес" е сладък подарък за малко момче, чийто баща е любител на марката автомобили. Избирайки да поднесете на родителите този подарък, със сигурност ще предизвикате усмивки по лицата им и ще успеете по страхотен начин да внесете разнообразие сред дрешките на детето.

Подходящ подарък ли боди за момче с надпис?

Дрешката е необходима в най-ранна детска възраст, така че със сигурност няма да сгрешите, ако се насочите към нея. Ние ви предлагаме да избягате от еднообразните предложения по магазините. Нека заедно създадем нещо полезно и също толкова оригинално и интересно.

Влагаме много старание и креативност в изработката на моделите. На финала вие получавате перфектен продукт с изпипани детайли и много високо качество. Ако поръчате бебешко боди с щампа от нас, то ще пристигне в красива подаръчна опаковка. Така на вас остава единствено да поднесете милата изненада на детенцето и семейството му.

Размерите на бодито са посочени в табличка. Там много ясно е разделена номерацията според възрастта и височината на момченцето. Разгледайте я внимателно преди да поръчате, за да избегнете възможна грешка.

Материята на бебешкото боди с щампа е 100% памук. Тя ще му достави голям комфорт. Мастилото е напълно безвредно за детската кожа. Артикула ще съхрани наситените си цветове, при спазване на указанията за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук