Код на продукта: 002
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Diaper loading Please wait..."

Количество:


4.5 49

Шантаво и много щуро предложение е на вашето внимание. Боди за бебе с надпис "Diaper loading Please wait..." е забавно и много различно моделче. То ще развесели всеки, които е в близост и прочете щампата. Позволете си да разнообразите по страхотен начин дрешките в гардероба на вашето дете.

Страхотна идея за подарък

Със същия успех, можете да поднесете артикула на момченце или момиченце на приятелско семейство или роднини. Внесете много цветно настроение в ежедневието на родителите. Ние ви го предлагаме – възползвайте се.

Материята на бебешкото боди с надпис е изработена от 100% памук. Защото отлично знаем, че е най-подходяща за детски дрешки. Мекият и нежен допир до кожата ще осигури удобство и свобода на движение на бебчетата. Мастилото на щампата е дълготрайно и ще съхрани ярките си цветове при многобройни изпирания. За целта трябва да спазвате указанията за употреба, които ще ви предоставим с артикула.

Предлагаме ви размери за деца от 0 до 2,5 годинки. Преди да поръчате е добре да прегледате внимателно таблицата с размери. Там ще се ориентирате много точно според възрастта и височината на детето.

Доверявайки се на нас, вие не само ще получите бебешко боди с отлично качество, но то ще е в напълно завършен подаръчен вид – с красива панделка и свитъче с мило послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук