Код на продукта: 057
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Забавно боди "Честит рожден ден, бабо! Обичаме те!"

Количество:


4.5 51

Искате да обзаведете детето си с ново бебешко боди и едновременно с това да зарадвате любим човек? С радост ви предоставяме тази възможност. Ние сме се погрижили с един куршум да уловите два заека.

Дали е подходящ подарък?

Боди за бебе с надпис "Честит рожден ден, бабо. Обичам те." може да се превърне в идеалният подарък към вашата майка. Направете мил жест на уважение, който да зарадва и стопли сърцето й. Бабите в семейството го заслужават!

Гарантираме ви, че този подарък ще се помни дълго време и ще предизвиква множество усмивки не само на самия ден, а и при всяко следващо обличане. Персонализирайте още повече бодито, като посочите точната дата на рождения ден. Тази опция е изцяло по желание и ако решите да не я използвате, можете да облечете вашето дете с това бебешкото боди и да зарадвате двете му баби за празника им.

Направено е от много мека и деликатна материя, а цветовете се запазват ярки и след многократно изпиране. При поръчка уточнете с къс или дълъг ръкав желаете да е бебешкото и обърнете внимание на таблицата с размерите. Този продукт е подходящ както за новородени, така и за деца до 3 години.

Ние имаме грижата покупката ви да пристигне при вас в напълно завършен подаръчен вид. Към бебешкото боди прилагаме и свитък със специално послание.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук