Код на продукта: Г060
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Мъжка тениска "Васил Левски"

Количество:


4.6 28

Когато наближи някой патриотичен празник, ние често решаваме, че искаме да изненадаме своите близки, но не знаем какво точно да им купим. От една страна гледаме да е нещо тематично, а от друга страна не се сещаме какво точно може да е то.

За да ви помогнем с този проблем, ние от Смешки на Дрешки сме открили идеалното решение - патриотични тениски с тематични щампи. Подходяща за вашия баща, брат или приятел, тениската с щампа на Васил Левски например носи удобство, комфорт и усещане за стар български дух.

Материята

Тази тениска се изработва от 100% чист памук, което е едно от най-добрите решения. Освен това, ако имате желание можете да се поинтересувате и евентуално да купите модел с 5% съдържание на еластан. Тази тениска би била една идея по-приятна и комфортна като допир до кожата.

Щампа с Левски

Щампата представлява черно бял облик на Васил Левски, Тя е изключително красиво оформена. Изглежда деликатна, но едновременно с това се забелязва достатъчно добре, като по никакъв начин не е натрапчива.

Освен това, те е много издръжлива и устойчива. Ще издържи без никакъв проблем дори и на най-агресивните перилни препарати и на най-силната програма на всяка една автоматична перална машина.

Размерите

Тази тениска се предлага в 5 различни размера, така че със сигурност ще намерите подходящ размер за вас или за вашия близък, за когото купувате дрехата. На разположение са размери S, M, L, XL и XXL, като съответно в малката таблица под продукта е дадена точна информация за това колко е големината в сантиметри на всеки отделен размер.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук