Код на продукта: Г053
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Патриотична тениска с цитат и лик на Левски

Количество:


4.6 20

В търсене на патриотичен подарък за вашите баща, брат, приятел или партньор, би било доста добре да разгледате предложенията на Смешки на Дрешки, защото тук ще откриете разнообразие, каквото на друго място не можете и да мечтаете да намерите.

Тениска с щампа на Левски с цитат

Едва ли има по-голям символ на патриотизма в нашата страна от легендарния с борбата си за свобода Васил Левски. Ето защо ние ви предлагаме тениска с неговия облик на фона на националния флаг на страната. От страни е изписана фраза, с която Левски е бил известен. Тя гласи следното: “Не се подлъгвайте, че тези, които държат парите, държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате!”.

Удобство и комфорт

Тениската предлага класическа кройка, което означава, че е създадена за да подчертава предимствата на фигурата от една страна и да бъде комфортна от друга. Това е модел, който позволява да се осигури достатъчно свобода на движение, а кожата ще може да диша във всеки един момент благодарение на естествената материя, от която дрехата е изработена.

Тениската се изработва в два варианта. Първият е 100% памук, като от подобна материя се правят и много детски дрехи. Това идва за да подскаже, че всъщност тази материя е изключително удобна и приятна за носене.

Другата опция е с еластан. Количеството, което се добавя от него е около 5%, което има за цел да направи плата малко по-разтегателен, а поради това и една идея по-удобен.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук