Код на продукта: Г026А
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска за горда баба

Количество:


4.5 30

Трябва ли ви подходящ подарък за Бабин ден, рожден ден, имен ден, годишнина или друг повод за вашата любима баба? Ние го създадохме точно за вас. Искаме да ви предоставим възможността да я изненадате много приятно с прекрасен жест на внимание.

Можете да я трогнете и развълнувате много, когато и поднесете тази тениска с надпис. Кажете едно огромно благодаря под малко по-различна форма за всички години, през които се е грижила за вас с много всеотдайност и любов.

Вид на тениската за баба с щампа

Предлагаме ви две възможности за изработка на страхотния модел. Първият е класически вариант, който е изработен от чист памук. Вторият по-луксозен и съответно с малко оскъпяване. Неговата материя е съчетание на 95% памук и 5% еластан.

Размерите на тениската с надпис са посочени много ясно в таблица под артикула. Прегледайте я внимателно преди да поръчате. Ще намерите номерация от S до XL. Мастилото на щампата е черно-бял текст на розов фон. То е много издръжливо и с изключително високо качество.

Няма да се деформира и избледнее след много изпирания. За целта трябва да се спазват указанията за употреба, които ще предоставим с тениската с надпис.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук