Код на продукта: Г034
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска с надпис "Най-готината баба на света" за баба

Количество:


4.8 13

Имате ли най-страхотната баба на света? Искате ли да и покажете колко много я обичане? Позволете ни да изработим тази красива тениска с надпис, с която да я зарадвате с повод или без. Вече можете да и се отблагодарите по много оригинален начин, за грижата и всеотдайността, с която ви обсипва ежедневно.

За кой празник е подходящ подарък?

Тениската с щампа "Най-готината баба на света". Може да се превърне в прекрасен подарък за Бабин ден, 8-Март, рожден и имен ден, Коледа или Великден. Имате много голям избор от подходящи празници, за който да поднесете специален жест към любимата ви баба.

Предлагаме ви да си изберете с какъв цвят да щамповаме надписа. Изготвили сме два варианта - в зелено и в синьо. Ако желаете друг нюанс, то можете да се свържете с нас и да посочите предпочитанието си.

Тениската с надпис се изработва и в два различни вида на текстила. Изберете сред класически и по-луксозен вариант. Първият е с материя от 100% памук. Вторият е съчетание от 95% памук и 5% еластан. Него можете да имате за съвсем малко оскъпяване на цената.

Размерите на тениската с щампа са посочени в таблица под артикула. Ще откриете номерация от S до XL.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук