Код на продукта: Г052
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Патриотична тениска с черен надпис и лик на Левски

Количество:


4.5 35

Искате ли да изненадате своя баща, брат, приятел или съпруг с нещо интересно на патриотична тематика? Ако ви е страх, че ще купите подарък, който той няма да хареса, тогава се доверете на нас. Ние от Смешки на Дрешки сме се погрижили за всичко и с нас няма нужда да се тревожите.

Нашите артикули са създадени така, че да изглеждат перфектно, да подчертават предимства, да прикриват недостатъци и да носят удобство, което иначе трудно може да се открие.

В 5 различни размера…

Тениската с патриотична щампа се предлага в 5 различни размера, което автоматично означава, че дрехата е подходяща за всеки тип ръст и телосложение. Ако желаете да видите размерите в сантиметри, в това няма никакъв проблем, защото таблицата към продукта предлага изключително детайлна информация. Номерата са съответно S, M, L, XL и XXL, а кой от тях ще изберете, трябва да помислите внимателно.

Щампа за всеки национален празник…

Щампата на тази патриотична тениска е подходяща за всеки национален празник, но също така е и способна да превърне в специален всеки обикновен делник. Щампата с лика на Васил Левски и надпис в черно, който гласи “България над всичко!” е идеалния повод да се почувстваме горди с потеклото си поне за няколко минути всеки ден, без да е нужен специален повод за това.

Щампата е съобразена с това, че дрехата се пере с перилни препарати и в автоматична пералня, така че тя е изключително устойчива на това. Щампата няма да се изтърка или да избелее с времето, а вместо това ще изглежда все така ярка и свежа, създаваща усещането за нещо ново.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук