Код на продукта: Г032
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Тениска "Най-готината баба на света" за баба

Количество:


4.3 28

Трябва ви подарък за рожден ден, имен ден, 8-Март или друг празник за любимата баба? Спрете търсенето! Ето го идеалното предложение за вас – тениска с надпис "Най-готината баба на света". Избирайки този подарък, вие ще трогнете до сълзи от щастие бабата на детенцето си и ще изкажете огромната си признателност за цялата любов, нежност и грижа, с която го дарява.

Опции за изработка на модела

Предлагаме ви няколко варианта за изработка на тениската с надпис за баба. Първият се отнася до състава на материята. Можете да си изберете между класически вариант и по-луксозен. Класическият е с текстил от 100% памук. Луксозният е съчетание то 95% памук и 5% еластан. Другата опция се отнася до размера на модела. Можете да си изберете сред 4 различни номера от S до XL.

Кройката на артикула ще осигури много приятно и комфортно усещане. Щампата е отпечатана с мастило, което е безвредно и много дълготрайно. Наситеният цвят ще се съхрани за дълъг период от време и след множество изпирания.

Поръчвайки тениска с надпис за баба от нас, вие ще имате на разположение един напълно готов подарък. Ще ви я доставим опакована с красива панделка и малки свитъче с послание.

размери дамски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук