Код на продукта: Г051
Наличност: В наличност
24.95лв.

Варианти за Патриотична тениска с лик " Левски"

Количество:


4.4 18

Изборът на подарък често е труден, защото не знаем какво да купим за да зарадваме наистина наш близък. Ето защо възможността да се насочим към нещо по-патриотично е добра идея ако имаме срещу себе си мъж, който да е родолюбец по душа. За такъв тип момчета ние от Смешки на Дрешки имаме специално предложение, което несъмнено ще им се хареса.

Става дума за тениска с патриотична щампа, която носи българския дух и която ще е подходяща за основен или допълнителен подарък на партньор, съпруг, брат или баща. Можете да купите тениска с или без повод, защото разумната цена прави това лесно и не изискващо твърде много мислене.

Какво представлява щампата?

Щампата на тази патриотична тениска представлява българския национален флаг, но отпечатан по начин, който да придава старинност и усещането, че е изрисуван неумело на ръка, както е тенденцията в момента. Цветовете умишлено са малко по-бледи и неравни за да се постигне ретро ефект.

Върху знамето е отпечатан в бял цвят образа на Васил Левски, който е един от най-великите българи живели някога. Щампата е не само елегантна, но е също така и много устойчива. В изработването са използвани само най-висококачествени материали, което лесно се вижда по това, че пране след пране дрехата остава все така идеално изглеждаща.

Дрехата е подходяща за всеки ден

Тениската с образа на Васил Левски е подходяща за всеки ден и далеч не е необходимо да се ограничавате, носейки я единствено по национални празници с патриотична тематика. Всъщност тениската е подходяща за съвсем ежедневни дейности като ходене на кафе в центъра, разходка, спорт, както и за носене на работа, ако разбира се работното място не изисква конкретен дрес код.

Дрехата е много лесна за поддържане. Тъй като е изработена от 100% чист памук, тя може да се пере съвсем спокойно в автоматична пералня с нормални перилни препарати, без това да създава риск тя да бъде повредена по какъвто и да било начин.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук