Код на продукта: 464
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Детска тениска "Имам баща мечта"

Количество:


4.6 29

Ако искате да купите за собственото си дете или за детето на ваши близки семейни приятели или роднини нещо забавно, защо не опитате с тениска с надпис за баща мечта? Дрехата се предлага със супер качество и на страхотна цена. Ние от Смешки на Дрешки ви гарантираме, че ще останете доволни, а детето за което купувате тениската ще се чувства много удобно с нея.

Какво представлява тениската?

Тениската е подходяща за момченца на възраст между 2 и половина и 12 - 13 годишна възраст, в зависимост от ръста на момчето. Дрехата се предлага в 7 различни размера. Дрехата е изключително удобна за динамични деца, които обичат да играят и спортуват, защото предлага много високо ниво на удобство и комфорт. Изработена от 100% чист памук, тениската позволява на кожата да диша и това я прави идеална дори и за най-големите летни горещини.

Щампата

Акцентът на тениската е поставен основно върху щампата, която представлява текст, гласящ "Имам баща мечта". Текстът е изписан с големи и ексцентрични букви в черен цвят. Освен надписът, на лице са още няколко допълнителни елемента в жълто, които имат за цел да направят щампата по-жива и колоритна. Щампата се откроява много весело и ярко на белия фон на тениската, а качеството на цвета обещава да се запази непроменено дори и след многократно изпиране.

Преди поръчка

Ние най-настоятелно ви препоръчваме да бъдете много внимателни преди поръчка. Разгледайте подробно таблицата под продукта и изберете точният размер за вашето дете. Там ще откриете точно на каква големина в сантиметри отговаря всеки отделен модел, като по този начин ]е уредите на детето си максимално възможно удобство. Тениската е свободна и това прави изборът на номер по-лесен, но все пак, ека сме внимателни за да се чувства малчуганът комфортно с новата си блузка.

размери детски
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук