Код на продукта: 429
Наличност: В наличност
21.95лв.

Варианти за Мъжка тениска "Баща мечта"

Количество:


4.4 33

Ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви предложим едно чудесно решение за това какво да подарите на някой ваш близък, независимо дали съпруг, приятел, брат или друг роднина. Става дума за страхотна мъжка тениска с надпис за баща мечта, което всеки татко би желал да бъде.

Тениската се предлага с топ качество, на чийто фон цената е смайващо ниска. Дрехата действително струва в пъти по-малко от други продукти с подобно качество в търговската мрежа, а оригиналният и дизайн е създаден така, че да се хареса на всеки.

Цветове

Издържана в класически спортен стил, тениската е доминирана от три цвята. Самата блузка е бяла, което е най-търсеният цвят за мъжки тениски. Причината се обяснява с това, че те правят тялото да изглежда по-силно и по-хармонично. Освен белия цвят има и още два - жълт и черен. Те съответно са в много по-малко количество и са поставени единствено на щампата. Тя представлява текст "Баща мечта", който съответно е изписан в черни букви и украсен с няколко жълти на цвят декоративни елемента.

Устойчивост

Както цветовете на щампата, така и самата материя като цяло, са много издръжлив на редовно пране. Те могат да запазят отличното си качество дори и след много дълго време, в което дрехата е носена и прана с най-различи перилни препарати. Тениската ще остане все така мека и приятна на допир, а цветовете ще бъдат все така наситени и свежи.

Размери и поръчка

Блузката се предлага в 5 различни размера, които покриват практически почти всички типове телосложение. Дрехата е подходяща както за по-дребни и слаби мъже, така и за по-едри и пълни господа. Към продукта е поставена информационна таблица, която ще ви позволи с точност да видите колко точно е дължината и ширината на съответния избран от вас размер дреха.

размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук