Код на продукта: 097
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Тате, ние с мама безкрайно много те обичаме!

Количество:


4.6 53

Нужен ли ви е конкретен повод, за да покажете на своя любим колко много го обичате и държите на него? Можете да изразите любовта си чрез покупката на бебешко боди с надпис "Тате, ние с мама безкрайно много те обичаме!".

Милото послание, което избрахме за модела е показателен сам по себе си и ви гарантираме, че ще успеете да разчуствате и развълнувате бащата на детето ви. Можете да го изненадате и за конкретен празник – рожден ден, имен ден, Коледа и други. Вие решавате, а от нас можете да очаквате перфектно изпълнение.

Какви размери предлагаме?

Създадохме този малък шедьовър, с който можете да облечете дъщеря си, ако е на възраст между 0 и 2,5 години. Прегледайте таблицата с размери, където се постарахме да направим ясно разграничение на номерацията според височината и навършените месеци на детенцето.

Цветове на щампата

Искаме да задоволим всеки вкус и да отговорим на всички предпочитания и точно заради това предлагаме няколко варианта за цвят на щампата – розово, червено, лилаво. Все нюанси, които перфектно пасват на малки и сладки госпожици.

Има и още една опция, която определя дължината на ръкавите. За топлите дни е варианта с късо ръкавче, а за студените с дълго.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук