Код на продукта: К060
Наличност: В наличност
15.00лв.

Количество:


4.5 23

Подарък "Силна, Горда, Непобедима" с рози на ниска цена

Ако искате да направите не много скъп, но елегантен подарък на вашата майка, леля, баба, сестра или приятелка, чашата за топли напитки на Смешки на Дрешки с рози и елегантен текст е много добро и практично решение.

Тя може да се подари при всеки повод - рождени и имени дни, Коледа или Нова година и по всеки друг повод. Чашата може да бъде единичен подарък или част от нещо друго, по-голямо, но винаги ще остави много добро впечатление.

Щампата

“Силна, горда и непобедима” - това е текстът, който е изписан върху една от най-елегантните чаши за топли напитки, която можете да си представите. Текстът е внимателно изписан с красив шрифт, а отстрани е декориран с прекрасни рози, който придават нотка на аристократичност.

Самата щампа е много качествено направена и по тази причина не се изтърква даже и при пране в миялна машина и при по висока температура. Цветовете ще се запазят такива, каквито ги видите още в самото начало.

Класическа изработка

Чашата е не само красива, но и много функционална и полезна. Тя има класическа форма, прави стени и овално дъно. Тя е много нежно изработена, макар и много здрава. От едната ѝ страна има дръжка, която прави чашата много удобна за хващане дори и когато в нея има много гореща напитка.

Красивият външен вид само ще помогне при търсенето на място, на което да я поставите. Тя ще бъде много красив придатък на всяка отделна част на вашия дом, независимо къде ще я подредите.

Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук