Код на продукта: 445
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Тениски за двойка "Нашата първа Коледа заедно"

Количество:


4.7 38

За да направите малък и стоплящ сърцето жест не е нужно да харчите твърде много пари. Ние от Смешки на Дрешки имаме за вас едно чудесно предложение, което съчетава страхотна цена и топ качество. Става дума за комплект мъжка и дамска тениска с щампа с надпис "Нашата първа Коледа заедно".

Какво представлява комплекта?

Тениските са в спортен стик с класическа кройка, която обаче не пропуска да подчертае предимствата на фигурата, както при мъжкия модел, така и при дамския. Дрехите са в бял цвят, а акцентът се поставя на щампата. Тя представлява красиво изписан текст, който е в два цвята - в зелено и червено. Тези типично коледни цветове подчертават още веднъж предназначението на дрехата.

Издръжливост и качество във времето

Когато си купим качествена дреха ние най-често разбираме това по две неща - удобство и устойчивост. И докато удобството се забелязва веднага, то устойчивостта се проявява постепенно. Но именно тук имате много късмет с този комплект, защото дори и след многократни изпирания той обещава да се запази в перфектно състояние без да се появи загрубяване на плата или избеляване на щампата.

Размери

Комплектът се състои от две тениски - мъжка и женска - но това не означава, че не може да се проявява гъвкавост. При поръчка можете да заявите точния модел на всеки един от продуктите по отделно. Така например може да търсите най-големия модел за господата и да искате да го съчетаете с най-малкия модел за дамите. Важно е единствено да обърнете по-голямо внимание на това на колко сантиметра в дължина и ширина отговаря всеки отделен модел.

размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук