Код на продукта: 273
Наличност: В наличност
41.95лв.

Варианти за Семеен комплект от мъжка и дамска тениска "ОПРЕДЕЛЕНИЕ"

Количество:


4.6 43

Страхотен, забавен, различен и много оригинален. Това са определенията за този комплект тениски с надпис за мама и татко. Предлагаме ви да го закупите на много ниска цена и с повече от отлично качество.

Изработваме тениските с щампа с материя то 100% памук, която доставя мек и много нежен допир на кожата. Кройката в съчетание с качествения текстил са гарант са комфорт и удобство. Комплекта ще внесе много весело настроение и ще разнообрази дрехите в гардероба на мама и татко по страхотно оригинален начин.

Мастилото на щампата няма да се деформира или избледнее с времето. Наситеният черен цвят на надписа ще се съхрани, при спазване на указаният за употреба, които ще ви предоставим с артикул.

Изцяло завършен подарък за всеки повод

За да ви улесним в максимална степен, ние ще опаковаме тениските с надпис в красива панделка и ще прибавим към тях малко свитъче с мило послание. По този начин, ще ви предоставим изцяло завършен подарък, който да поднесете и д се насладите на много искрени усмивки.

Можете да изненадате семейството за всеки празник. Поднесете им комплекта тениски с щампа за рожден ден, имен ден, Коледа, Великден и други прекрасни поводи.

размери дамски размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук